Menyen

Allsidighet

Squid er et unikt og allsidig produkt, og helt ulikt all annen form for vindusskjerming, fordi den kan brukes i alle innredninger og på alle typer av vinduer, uansett størrelse og form.

Du kan montere Squid på glasstak og i utestuer, og på alle andre tenkelige glassflater innendørs hvor du har behov for skjerming. Tekstilen er både fuktighets- og varmebestandig, og samtidig veldig lett å skreddersy nøyaktig til dine krav og spesifikasjoner.

 

Fuktighets- og varmebestandig

Squid er utviklet for å tåle temperaturer helt opp til 60°C, og tekstilen er også brannhemmende (M1/B1) og kan benyttes også i områder med strenge brannsikkerhetskrav. Høy luftfuktighet påvirker heller ikke vindustekstilens klebeevne eller styrke, og du kan trygt installere Squid på badet og i vaskerommet, på kjøkkenet, i utestue eller i garasjen. 

Squid er den perfekte løsning for vinduer som utsettes for sterkt sollys, fordi den er en tekstil med et åpent vev som puster. Den er derfor også egnet til bruk på HR++(+) high performance termoruter. Det er kun den sorte varianten i fargen 006 Coal som ikke kan anvendes på denne type spesialglass. 

 

Skreddersydd

Har du runde, trekantede eller diamantformede vinduer? Vil du bruke Squid på et takvindu, glasskuppel eller i en vinterhage? Squid passer alltid, - på alle rette glassflater, og er enkel å tilpasse til riktig størrelse.

Squid leveres på rull i nøyaktig ønsket lengde, samt i en fast bredde på 130 cm. Tekstilen kan enkelt skjøtes og benyttes på veldig store vindusflater, helt uten synlige sømmer. Squid er ideell til bruk også på små vinduer liksom ved siden av inngangsdøren, og kan også brukes på deler av vinduet, som et vertikalt eller horisontalt felt plassert kun der det er behov for skjerming.

Ja, jeg er interessert