Menyen

Innsyn og privatliv

Squid er en transparent tekstil som gjør at du kan se ut om dagen, men som begrenser folk i å se utenfra og inn. Squid hjelper til med å beskytte ditt privatliv mens du samtidig kan nyte utsikten.

 

Uforstyrret glede

Squid hjelper deg å skjerme for innsyn, samtidig som du beholder mye av utsikten. Forbipasserende kan ikke se inn, selv om du fortsatt beholder mye naturlig lysinnslip  og kan nyte utsikten. Effekten er veldig ulik en tradisjonell vindusfolie- eller film, som både blokkerer alt utsyn og samtidig det naturlige dagslyset.

Effekten av Squid kan sammenlignes med en tynn nettgardin eller et frostet vindu, men Squid er likevel annerledes med dens unike tekstur som gir en vakker, naturlig look. Squid har et minimalistisk uttrykk, og kan enkelt kombineres med andre løsninger for gardinoppheng.

 

Lys på om kvelden

Squid gir deg også en hyggelig og lun atmosfære på kveldstid, selv om det vil bli mer innsyn etter mørkets frembrudd, avhengig av forholdet mellom lyssetting inne kontra ute. Slik fungerer Squid i løpet av døgnet i en tidsforløpssekvensen..

Ja, jeg er interessert!