Menyen

Enkelt å montere selv

Squid er enkel og rask å montere. Du kan gjøre det selv uten bruk av profesjonelt utstyr, maskiner eller farlige produkter, og monteringen vil ikke skade vegger eller annen innredning. 

Forberedelse til montering

Som forberedelse til montering må du først finne ut hva du skal kjøpe hos en av våre forhandlere. Squid leveres på rull i en bredde på 130 cm, og du bestiller den i ønsket lengde spesifisert i cm. Merk at du må legge til 5 cm ekstra på alle sider av vinduet (til sammen 10 cm i høyden og bredden), som benyttes som margin ved tilpasning og beskjæring av tekstilen. Squid installeres på en enkel måte, du trenger kun rengjøringsmiddel (salmiakk), en monteringsskrape i plast, en hobbykniv med rustfrie stålblader, samt en saks.  

 

Montering i fire enkle trinn

Squid monteres i fire enkle trinn; rengjør, klebe på, kutt og renskjær og trykke deretter hardt fast. Enkelt, - men det er viktig å gjøre monteringen i riktig rekkefølge. Er du ikke tilfreds første gang så er det ikke noe problem. Du kan ta opp igjen tekstilen flere ganger under monteringen, og først når det er helt klart så trykker du den hardt fast med monteringsskrapen, og jobben er ferdig!

Ta gjerne kontakt med en forhandler nær deg for mer informasjon. Du finner oversikten på vår forhandlerside. Der hjelper de deg gjerne med fargeprøver og varebestilling, og kan gi deg tips og råd om montering og vedlikehold.

  

Store vinduer i størrelse XL

Du kan enkelt montere Squid helt alene på små vindusflater, men det anbefales å være to sammen om montering på store flater. Du kan montere Squid nesten sømløst uten synlige striper og skjøter bare du er litt tålmodig og nøye! Se instruksjonsvideoen og en detaljert trinnvis bruksanvisning på installasjonssiden vår.

Ja, jeg er interessert!