Menyen

Kundevurderinger

 

Hallgeir Lien, 41

★★★★★

" Hekken rundt vårt nybygde hus har ikke vokst til enda, så vi har hatt en god utsikt til naboens parkeringsplass! Det har vært vanskelig å finne en god løsning på uønsket innsyn, inntil vi fikk øye på en annonse for Squid på Facebook. Squid var veldig lett å montere, og vi fikk en enkel og estetisk løsning på problemet"

 

Mette, 53

★★★★★

" Vi bor i leilighet og soverommet vender mot gaten hvor det er mange som passerer vinduene våre. Da vi flyttet inn var det en film på vinduene. Ingen kunne se inn, og vi kunne heller ikke se ut. Det ga oss absolutt ikke den rette følelsen. Vi vil helst ikke lage skruehull i veggene, og vil holde det pent og ryddig. Squid oppfylte alle våre krav. Vi fikk noen prøver slik at vi kunne velge den rette fargen, og jeg monterte produktet selv, helt uten hjelp. Det ble helt perfekt. "

 

Annicken, 54

★★★★☆

" Vi har montert Chalk på soveromsvinduet og på et av våre kjøkkenvinduer. Før hadde vi barn utenfor som kikket inn gjennom vinduet hele tiden, (vi har en skole som nærmeste nabo bak hagen). Etter at vi monterte Squid har vi faktisk et privatliv, og det er fremdeles fint og lyst inne. Det har vært en veldig god løsning for oss, og vi monterte det raskt og enkelt. "