Menyen

Om oss

Lidenskap for tekstiler

Squid er utviklet og produsert av Lampe_textiles i Tielt, Belgia. Takket være tekstilingeniør og grunnlegger, Philippe Lampe, har selskapet vokst til en blomstrende tekstilbedrift de siste 35 årene. Som produsent av estetiske og funksjonelle interiørtekstiler er Lampe_textiles kjent for sin kreativitet og pålitelighet. Drevet av sin lidenskap for tekstiler og kjærlighet til alle vakre ting streber Lampe_textiles etter å utvikle tekstiler som inspirerer kreativitet og en god følelse. Kvalitet og innovasjon er også topp prioritet. Vi er stadig på utkikk etter innovative tekstilløsninger.

Om Lampe_textiles

Eureka-øyeblikket

Squid er et resultat av et samarbeid mellom Philippe og hans sønn, Thibaut. I 2014 spurte Thibaut sin far om han kunne utvikle gardiner som ikke skadet veggen. Han fikk ikke lov til å feste noe til veggene i sine nye studentbolig. Løsningen måtte gi ham det nødvendige privatlivet, men uten å blokkere utsikten fullt ut om dagen, slik en vanlig vindusfolie ville gjøre.

Lampe senior tok utfordringen og eureka-øyeblikket kom noen måneder senere. Etter første testing innså Philippe at det må være mulig å produsere selvklebende "gardiner" som fortsatt tillater deg å se ut om dagen, men hindrer andre fra å kunne se inn. Produktet var endelig klart og patentert etter over to år med utvikling og testing.

Mer om Squid

Hvorfor?

Barnet fikk et navn: Squid. Oppdraget: "å gjøre verden vakrere, med et enveis-vindu". Til tross for sin enkelhet er produktet innovativt, funksjonelt og sofistikert. Så nå er vår utfordring å gjøre Squid kjent og tilgjengelig. Squid er en løsning for alle typer vindu, interiør eller arkitektur. Squid er for alle.

Vår fremtid

Det er også vår utfordring å holde tekstilenes arv i live. Vi prøver alltid å se det store bildet når vi vurderer nye produktutviklinger og innovasjoner, og tar sikte på å tilby tekstilløsninger for å gjøre livene våre enklere og vakrere.