Menyen

Personvern

Informasjonen på dette nettstedet ("Nettstedet") leveres av LAMPE TEXTILES NV ('LAMPE TEXTILES'). Ved å bruke dette nettstedet bekrefter du å ha lest, forstått og akseptert disse vilkårene for bruk.

Informasjonen på nettstedet er utelukkende ment som informasjon og formidles uten garanti av noe slag, verken uttrykt eller underforstått. Selv om vi gjør vårt ytterste for å gi nøyaktig og oppdatert informasjon, gir vi ingen garantier angående nøyaktigheten eller fullstendigheten av informasjonen som er gitt. Vi forbeholder oss retten til å endre informasjonen på nettstedet uten forvarsel eller forhåndsaksept.

Verken LAMPE TEXTILES eller noen av dets styremedlemmer, ansatte eller rådgivere kan under noen omstendigheter holdes ansvarlig for skader forårsaket av eller avledet fra noen bruk av nettstedet eller informasjonen det inneholder.

LAMPE TEXTILES er ikke ansvarlig for skader som oppstår som følge av avbrudd på nettstedet, for skader forårsaket av tekniske feil eller virus (eller lignende forstyrrende elementer) eller fra rådgivning eller bruk av nettsteder (f.eks. via hyperkoblinger) som det vises til på nettstedet, eller fra informasjonen som er gitt på disse nettstedene.

LAMPE TEXTILES er ikke ansvarlig for elektronisk kommunikasjon via nettstedet. Dette inkluderer e-postkorrespondanse, forsinkelser, datatyveri og manipulering utført av tredjeparter.

Brukerne av nettstedet er ansvarlige for ethvert valg eller enhver beslutning de tar basert på informasjon innhentet på eller gjennom nettstedet.

Brukerne av dette nettstedet må ta alle rimelige forholdsregler mot virus, bugs, trojanske hester, osv.

 

Copyright

All informasjon på dette nettstedet er opphavsrettslig beskyttet. Opphavsretten tilhører LAMPE TEXTILES. Ingen informasjon kan reproduseres eller distribueres uten uttrykkelig forhåndstillatelse fra LAMPE TEXTILES.

Eventuelle tvister i forbindelse med, eller som oppstår fra (bruk av) dette nettstedet, vil utelukkende være underlagt belgisk lovgivning.

 


Personvern

Denne personvernerklæringen er utformet for å informere deg om informasjonen som Lampe Textiles nv, med registrert kontor på Kanegemstraat 29, 8700 Tielt, Belgia ('LAMPE TEXTILES') samler inn via nettstedet som denne policyen finnes på, hvorfor vi samler inn slik informasjon og hvordan vi vil håndtere informasjon du gir oss, samt informasjon vi samler inn om deg fra ditt besøk på nettstedet vårt. Din bruk av dette nettstedet innebærer at du godtar disse retningslinjene. Hvis du ikke er enig i disse retningslinjene, vennligst ikke bruk vårt nettsted.

 

Hvilken informasjon samler vi inn?

Vi samler inn personopplysninger på to måter:

Gjennom registrering og informasjon som du oppgir eller skriver inn på bestemte sider på nettstedet; automatiserte midler, spesielt gjennom informasjonskapsler. Hvis du vil ha mer informasjon om informasjonskapsler, kan du se nedenfor.

Vi kan be deg om for- og etternavn, e-postadresse, fødselsdato, alder, adresse, mobil eller annet telefonnummer, og annen personlig eller kontaktinformasjon. Vi kan også be om dine kommentarer, forslag eller annen informasjon om vårt nettsted, våre produkter eller tjenester, eller vårt selskap. Andre spesifikke typer informasjon kan bli forespurt i forbindelse med konkurranser, lotterier, andre kampanjetilbud eller andre markedsføringsaktiviteter, inkludert opplasting av tekst, bilder, video eller lydinnhold.

 

Hvorfor samler vi inn personopplysninger?

Dine personopplysninger vil bare bli samlet inn og behandlet for følgende formål:

Bruk og administrasjon av nettstedet generelt, inkludert sending og mottak av meldinger; levering av informasjon om funksjoner, tjenester og produkter fra LAMPE TEXTILES.

Vi vil bare behandle de personopplysningene som er nødvendige for formålene som er nevnt ovenfor.

 

Hvordan bruker vi personopplysningene dine?

Vi bruker personopplysningene du sender inn, eller som vi samler inn:

For å svare på direkte forespørsler, som beskrevet på det tidspunktet da vi samler inn informasjonen din eller som beskrevet på annen måte før bruken av informasjonen din; for å administrere din deltakelse i konkurranser, lotterier, andre kampanjetilbud eller andre markedsføringsaktiviteter; for å bedre forstå deg og våre kunder generelt; for andre legitime forretningsformål, inkludert, fra tid til annen å sende deg utsendelser eller annen markedsføringsinformasjon om våre merkevarer og våre selskaper der vi tror du ville være interessert, gjennom e-post / SMS-meldinger (hvis du har gitt oss tillatelse til å gjøre det da du registrerte deg hos oss).

Vi kan kombinere informasjonen du sender inn med andre data vi innhenter fra andre kilder, inkludert informasjonen du oppgir andre steder eller gjennom et annet medium, for eksempel via et av våre tilknyttede nettsteder.

Den passive informasjonen vi sporer, inkludert gjennom informasjonskapsler, brukes til å tilpasse og forbedre din online-opplevelse og tilbudene vi har på vårt nettsted, som beskrevet ovenfor.

Dine personopplysninger vil kun bli oppbevart den tid det tar å oppfylle formålene som er beskrevet ovenfor eller som pålagt ved lov.

 

Hvem deler vi informasjon med?

Selv om vi ikke inngår i vår forretningsvirksomhet å selge personopplysninger til ikke-tilknyttede tredjeparter, kan vi ønske dele informasjonen din med databehandlingsvirksomheter som handler på våre vegne, og med våre tilknyttede selskaper, inkludert våre moderselskaper og andre LAMPE TEXTILES-merker, eller med forretningspartnere som f.eks. tredjeparter som vi gjennomfører felles kampanjer eller programmer med, og som kan være interessert i å fortelle deg mer om deres merkevarer.

Vær oppmerksom på at i noen tilfeller kan personopplysningene dine overføres til databehandlingsvirksomheter, tilknyttede selskaper eller tredjeparter som vi gjennomfører felles kampanjer eller programmer med, og som befinner seg utenfor EØS, i land som ikke har et tilstrekkelig nivå av personvern. Du godtar herved overføringen av personopplysningene dine i slike tilfeller.

Med forbehold om gjeldende personvernlovgivning kan vi også utlevere dine personopplysninger hvis vi mener at vi er pålagt å gjøre det for å overholde enhver lov, forskrift, rettskjennelse eller juridisk eller offentlig forespørsel. I det usannsynlige tilfellet at hele eller deler av vår virksomhet blir kjøpt opp av en tredjepart, vil informasjonen din bli overført til den nye bedriftseieren. Uten å påta oss noen forpliktelse til å gjøre det, forbeholder vi oss også retten til å samle inn og dele all informasjon vi anser som nødvendig for å etterforske eller iverksette tiltak i forbindelse med mistanke om svindel, ulovlige aktiviteter, mulig skade på personer eller eiendom, for å beskytte eller en eller flere av våre brukere eller deres arvinger, eller som på annen måte kreves eller tillates ved lov.

Husk også at visse områder av nettstedet vårt kan være interaktive av naturen, og kan tillate deg å legge inn informasjon som andre brukere kan se. Hvis du ikke ønsker å få informasjon vist offentlig, må du ikke bruke disse områdene på nettstedet.

 

Hvilke informasjonskapsler bruker vi og hvorfor?

Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på datamaskinen din av nettstedene du besøker. De er mye brukt for å få nettsteder til å fungere, eller arbeide mer effektivt, samt å gi informasjon til eierne av nettstedet.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler:

For å forbedre og tilpasse opplevelsen din. Dette inkluderer: lagring av språkpreferanser; beholde informasjon du angir i skjemaer; huske varene i handlekurven (hvis aktuelt); for å analysere din bruk av nettstedet via Google Analytics.

Hvis du ikke ønsker at informasjonskapsler skal brukes, må du ikke bruke nettstedet vårt, da det ikke vil fungere effektivt uten dem.

De fleste nettlesere tillater kontroll over informasjonskapsler gjennom nettleserinnstillingene. Hvis du vil finne ut mer om informasjonskapsler, inkludert hvordan du ser hvilke informasjonskapsler som er angitt og hvordan du administrerer og sletter dem, kan du gå til www.allaboutcookies.org.

 

Velg bort

Hvis du på noe tidspunkt bestemmer deg for ikke å motta kommersiell eller salgsfremmende informasjon knyttet til våre egne produkter og tjenester eller angående produktene eller tjenestene til våre tilknyttede selskaper eller forretningspartnere som vi utfører felles kampanjer eller programmer med, kan du bruke vår "Opt out"-side eller klikke på lenken i en salgsfremmende melding du mottar fra oss.

Vær oppmerksom på at hvis du velger å ikke motta kampanjemeldinger fra oss, vil vi fortsatt fortsette å sende deg informasjon som er relatert til enhver konto du kan ha hos oss, eller et hvert forretningsforhold du måtte ha med oss, for eksempel forespørsler du har gjort for eller om våre varer og tjenester (for eksempel transaksjonsmeldinger om loddtrekninger der du kan ha deltatt).

 

Dine rettigheter

Du kan når som helst utøve din rett til å få tilgang til, korrigere eller slette personopplysninger knyttet til deg, i samsvar med gjeldende personvernlovgivning, ved å legge igjen en melding ved hjelp av kontaktskjemaet. Du kan også velge bort direkte markedsføringskampanjer og be om å ikke lenger motta reklamemateriell, når som helst, gratis og uten å måtte oppgi noen begrunnelse.

 

Sikkerhet

Vi bruker bransjestandardtiltak for å beskytte informasjon som er gitt på dette nettstedet. Selv om vi streber etter å sikre dine personopplysninger når du lagrer, bruker og deler informasjonen du gir oss, er ingen nettsteder hundre prosent sikre. Vi oppfordrer deg derfor til å treffe nødvendige tiltak for å beskytte deg selv, inkludert for eksempel å holde alle brukernavn og passord konfidensielle.

 

Tredjeparts nettsteder

På visse områder av dette nettstedet kan vi oppgi linker til tredjeparts nettsteder. Denne personvernerklæringen gjelder imidlertid bare for nettstedet som det er publisert på, og beskriver ikke informasjonsinnsamlingspraksis på andre nettsteder, inkludert de som har lenker til eller fra dette nettstedet. Disse koblingene er tilgjengelig som et hjelpemiddel for deg; Vær imidlertid oppmerksom på at vi ikke kontrollerer disse tredjepartene eller deres nettsteder. Disse tredjepartene vil ha sin egen personvernerklæring som gjelder for informasjon som du kan gi når du er på disse tredjepartenes nettsteder. Du bør lese personvernreglene for alle nettsteder nøye før du oppgir personlig identifiserbar informasjon.

LAMPE TEXTILES kan ikke under noen omstendigheter holdes ansvarlig for (videre) eksistensen av disse tredjepartsnettstedene, og heller ikke for informasjonen de gir. Inkluderingen av hyperkoblinger til andre nettsteder innebærer ikke at vi er enige med innholdet på disse nettstedene, eller at noen form for samarbeid eller relasjon finnes med disse nettstedene.