Menyen

Beskyttelse mot solen

Squid bidrar til å holde en stor del av solvarmen ute, og er derfor en perfekt løsning for vinduer som utsettes for sterk sollys, samtidig som Squid også kan motstå ekstrem fuktighet.

I motsetning til tradisjonell vindusfolie i plast så er Squid en tekstil med et åpent vev som puster, og den er derfor også egnet til bruk på HR++(+) high-performance termoruter. 

 

Motstandsdyktig mot fukt og varme

Vi synes det er viktig at vårt produkt gjennomgikk en lang rekke tester, og derfor utsatte vi Squid for kraftige solstråler i et laboratoriekontrollert miljø. Vi testet tekstilen også med 99% fuktighet i samme miljø. Squid passerte begge testene, og limets klebeevne og styrke ble ikke påvirket i det hele tatt.

 

36% mindre varme fra solen

Squid gjør at rommet blir mer komfortabelt, der solens varme blir blokkert to ganger; for det første er det ikke noe luftrom mellom vinduet og tekstilen, og dermed forhindres en oppbygging av varme mellom de to. For det reflekterer tekstilen en god del av solens varme allerede før den kommer inn i rommet. Avhengig av hvilken farge du velger, reflekteres 25% til 36% av solens energi, noe som reduserer inne-temperaturen med inntil 3°C. På den måten gir Squid også en bedre romtemperatur.

 

UV-resistent tekstil

Du kan montere Squid på alle typer og former av vinduer, liksom på takvinduer, sørvendte skyvedørsvinduer, glasstak, kupler, vinterhager osv. I motsetning til tradisjonell vindusfolie i plast kan du også bruke Squid på HR ++(+) high-performance termoruter. Verken limet eller tekstilen tar skade av å utsettes for kraftige UV-stråler. Du finner mer informasjon om dette i vår FAQ-seksjon.

Ja, jeg er interessert!