Menyen

Squid for arkitekter

Introduksjon

Følgende side henvender seg eksplisitt til deg som er arkitekt eller interiørdesigner, og inneholder all informasjon du trenger for å bruke Squid® i prosjekteringen av boliger eller forretningsbygg.

Vi fremlegger alle tekniske spesifikasjoner og beskriver tilleggsverdien Squid® kan bidra med i ditt prosjekt. Her finner du også kontaktinformasjon til de som kan hjelpe deg med å implementere og installere Squid®.

"For meg er Squid som en deluxe-versjon av en frostet vindusfolie. Den åpne tekstilstrukturen lar deg opprettholde kontakten med tilstøtende rom og gir et varmt uttrykk og en strukturert overflate på begge sider av vinduet"

Andreas S. - arkitekt

Produktspesifikasjoner

Materiale

  • Tekstil: Polyester (PES)
  • Bakside plastfilm (fôr): Polypropylen (PP)
  • Produsert i Belgia

Tekstilmål

  • Tykkelse: 0.3 mm
  • Bredde: 130 cm
  • Lengde: måltilpasset eller i standard rullstørrelser 25m og 50m

 

Squid® er tilgjengelig i seks farger som er nøye utvalgt for å kunne matche stilen i ethvert interiør: Chalk, Bone, Oak, Ash, Rock og Coal.

 

Egenskaper

Privatliv og utsikt

Squid® er en selvklebende, transparent tekstil som lar deg se ut om dagen, men som i stor grad hindrer at personer utenfor kan se inn.

Solskjerming

Squid® holder mye av solvarmen ute, og er derfor en ideell løsning på vinduer som er utsatt for sterk sol. Den er også pustende, til forskjell fra vindusfolie i plast, og egner seg derfor også til HR++(+) high-performance termoruter. 

Naturlig og minimalistisk

Virkningen av Squid® kan sammenlignes med en nettgardin, men den unike teksturen gir en varm og naturlig følelse. Squid® er minimalistisk i sitt uttrykk og er derfor perfekt i kombinasjon med andre typer vindusdekorasjon. Den passer fint inn i alle typer interiørdesign.

Brannklassifisering

Antibakteriell - soppdrepende

Oeko-Tex Standard 100

 

Ønsker du mer detaljert teknisk dokumentasjon?

Last ned det tekniske databladet

Verdi og fordeler

Eksklusivt

Tekstilen har en naturlig og eksklusiv karakter som gjør det mulig å oppgradere et rom ved å dekke vinduer eller skillevegger i glass med Squid®. Den åpne, vevde strukturen gir både transparens og privatliv, og støtter derfor opp om en åpen, romslig og minimalistisk design.

Solskjerming

Squid® legger til rette for reduserte kostnader til luftkondisjonering og sørger for et behagelig og sunt miljø til å leve og arbeide i. Squid® Chalk reflekterer 36 % av solenergien og reduserer den opplevde temperaturen med 3°C. Tekstilen er UV-bestandig og derfor en ideell løsning for vinduer som vender mot solsiden.

Allsidig

Squid® skaper et minimalistisk og harmonisk uttrykk med et eksklusivt preg, og kan installeres på alle vinduer uansett størrelse og form. Det finnes ingen begrensninger. Squid® kan også monteres på XL-vinduer, i fuktige miljøer, i sykehus og på høyytelsesglass.

Enkel og avtakbar

Installasjonen av Squid® er rask og enkel. Arbeidet utføres støy- og støvfritt, helt uten mekaniske festeelementer. Squid® er enkel å vedlikeholde og kan fjernes raskt ved behov, - mye raskere enn vindusfolie. Tekstilens egenskaper gjør Squid® til et produkt med høy verdi og god økonomi.

Kreativitet

Du kan skape unike uttrykk ved å skjære ut en design i Squid®. 

Bruksområder

Næringsbygg

Squid® tilfredsstiller alle krav for bruk i små og store prosjekter.

Squid® har allerede bevist sin verdi i forskjellige sektorer, blant annet helsevesen, kontor, detaljhandel og hotell/restaurant.

Tekstilen gir Squid® tekstur og skaper en varm og beskyttende løsning som styrker den lune og private følelsen i alle disse sektorene.

Squid® har også et eksklusivt uttrykk som kan oppgradere et interiør raskt og enkelt.

Squid® gir deg et stort potensial til å være kreativ. 

Boliger

Squid® ble utviklet som et alternativ til nettgardiner, og er derfor en perfekt løsning for alle vinduer og rom med behov for privatliv eller solskjerming.

Squid® kan installeres på vinduer i alle former og størrelser, og passer inn i alle bygningsstiler og interiører.

Squid® ivaretar privatlivet på dagtid og må suppleres med gardiner eller annen vindusdekorasjon på kveldstid.

Virkningen av Squid® illustreres best i vår timelapse-video.

Squid installasjonspartner

Når du utformer dine ideer og planlegger installasjon av Squid® i ditt prosjekt, kan du få god hjelp fra en av våre Squid® Application Partners (SAP).

Squid® Application Partners (SAP) jobber med digitaltrykk i store formater, er skiltmakere og/eller installatører av vindusfilm. Disse bedriftene er utvalgt og opplært av oss for å utføre trykking, tilskjæring og feilfri installasjon av Squid® i stor skala. SAP-partnerne har all den nødvendige kunnskapen og erfaringen for å gjøre ditt prosjekt til en suksess.

Visualiser Squid

Ser du etter perfekte visualiseringer av Squid® for din design?


Last ned Axf Files her

Inspirasjon