Menyen

Stilrent

Squid er en tekstil med en unik tekstur, som har en vakker og naturlig look. Den gir et minimalistisk uttrykk, og kan enkelt kombineres med andre løsninger for gardinoppheng.

Squid passer enkelt inn i alle typer interiør og arkitektur, og vi har utviklet seks vakre, allsidige og stilrene farger slik at du enkelt skal kunne matche ditt interiør.

 

Vakker og praktisk

Squid er et høyteknologisk produkt som er utviklet og blir produsert på vår fabrikk i Tielt i Belgia. Gjennom vår unike produksjonsteknikk blir tekstilen vevd med polyestertråder, noe som gir en vakker tekstur og en myk og varm følelse.

Den selvklebende tekstilen er lett å rengjøre, og du fjerner enkelt flekker fra både yoghurt, syltetøy, sjokolade og majones, helt uten problemer! Squid er også fuktighets- og varmebestandig, og egnet til bruk på HR ++(+) high-performance termoruter. 

 

Stilrent for alle interiør

Squid har et minimalistisk uttrykk som passer godt inn i alle typer interiør og arkitektur. De seks fargene er nøye utvalgt for å matche enhver innredning, og på våre inspirasjonssider kan du la deg inspirere av Squid i alle de seks fargene Chalk, Bone, Oak, Ash, Rock og Coal.

Squid er enkel og rask å montere. Du kan gjøre det helt selv uten bruk av profesjonelt utstyr. Tekstilen klebes på vinduet i fire enkle trinn, og er du ikke fornøyd med resultatet første gangen kan du enkelt ta den opp igjen flere ganger under monteringen.

Ja, jeg er interessert!